7 Eylül 2015 Pazartesi

DRONE AKADEMİSİ: SYMA X5SW WiFi FPV QUADCOPTER için KULLANIM TALİMATLARI ve TAVSİYELER



Headless Mode:

Headless modunu aktif etmek için sol üst tepedeki butona basılı tutun. Kumandadan “Dıt…” sesi gelince bırakın. Headless moduna girmiş oldunuz. Headless mod’u yukarıda açıkladım. Bu moddan çıkmak için de yine basılı tutun ve “Dıt..” sesini duyunca bırakın.

Eğer Headless modda iken yön karışıklığı olduysa resetlemek için iki joysticki de sol alt tarafa getirin (Quadcopter yerde iken) ve bekleyin. Quadcopterin ışıkları yanıp sönünce bırakın.

Sensörleri Sıfırlama:

Herhangi bir dengesizlik gözlediyseniz sensörleri sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bunun için Her iki joysticki de sağ alta doğru çekin ve bekleyin (Quadcopter yerde iken). Quadcopterin ışıkları hızla yanıp sönmeye başlayacak sonra normale dönecek. Böylece resetlenmiş oldu. İsterseniz trim tuşlarıyla ufak düzeltmeler de yapabilirsiniz gerekirse.

360 Takla atma:

360 takla atmak için yeteri kadar yükseltin ve sağ üst tepedeki tuşa basıp hızla istediğiniz yöne joysticki çekin. O yöne doğru takla atacaktır.

Düşük voltaj uyarısı:

Quadcopterin şarjı bitmeye yakın ışıkları yanı sönmeye başlar. Düşmemesi için bir an önce iniş yapmanızı tavsiye ederim.

Fazla Rüzgarlı Havada Uçurmayın:

Fazla rüzgarlı havada uçurmamanızı tavsiye ederim. Çünkü rüzgara karşı gücü yetmeyebilir ve rüzgar ile uzaklara gidebilir veya mesafe dışına çıkıp düşebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder