7 Eylül 2015 Pazartesi

İNCELEME: Skytech M66 Mini Kafesli Quadcopter [Kafesi sayesinde, Duvarda,Yerde, Tavanda gidebilir]


     Bu yazımızda oldukça iyi düşünülmüş bir Quadcopter olan Skytech M66 Mini ile karşınızdayız. Skytech M66'nın en önemli özelliği Etrafında bir kafese sahip olması. Bu sayede Cheerson CX10 [15.99$] gibi diğer nano quadcopterlerde olan çarpmadan dolayı kırılma,bozulma gibi problemler yaşamamanızı sağlıyor. (Tabi fiyat olarak biraz daha pahalı)
     Ürünü henüz incelemedik ama fikir olarak çok beğendik. İç mekanda uçuş için tasarlanan nano quadcopterlerin en büyük sorunu çok çabuk bozulmaları. Bunun nedeni de tabii ki çarpma ve düşmeler. Skytech M66 Mini ise esnek kafesi sayesinde çarpma ve düşmelerde minimum zarar görüyor. Tabii hızlı çarpmalar sonucunda pervaneler kafese temas edebilir, bu nedenle her şartta %100 koruma sağladığını söyleyemeyiz. Dikkatli kullanmak lazım yani. Bir de kafes sayesinde Yerde, Tavanda, Duvarda gidebilme özellikleri de ayrı bir eğlence katıyor. Eğer bir nano drone almayı düşünüyorsanız kesinlikle bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

ÖZELLİKLERİ:
Marka: Skytech
Ürün Adı: M66 Mini
Renk seçenekleri: Kırmızı, Turuncu
Kumanda çekim Mesafesi: 30 m
Şarj Süresi (USB): Yaklaşık 50 dakika
Uçuş Süresi: Yaklaşık 5 dakika (belirtilen)
Pil: 3.7v 200 mAh LiPo
Quadcopter Boyutu: 9.5 x 10 x 10 cm
Ağırlık: Yaklaşık 0.4 kg
Uzaktan Kumanda: 2.4 Ghz

Fonksiyonlar: Headless mode, 360 takla, 2 hız modu

Paket İçeriği: 1 Quadcopter, 1 Kumanda, 1 Batarya, 1 USB Şarj kablosu, 1 Tornavida , 4 Yedek Pervane, 1 Yedek çubuk, 1 yedek tutucu, 1 Kullanma kılavuzu (ingilizce)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SİPARİŞ İÇİN LİNK [Kupon ile $24.69] (Ücretsiz Kargo) (GearBest.com):

http://goo.gl/ObwUYL

NOT: Fiyat 26.55$ olarak görünecek. Add to Cart diyip sepette "GBLIAH" kodunu girerseniz fiyat 24.69$ olacaktır.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KUTU AÇILIŞI VİDEOSU:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder