21 Ağustos 2015 Cuma

KAMPANYA: Gearbest.com'dan August Deals Zone [+Ücretsiz Ödüllü Oyun ve Çekiliş]

Yurtdışı alışveriş sitelerinden kampanya ve fırsatları duyurmaya devam ediyoruz.


Kampanya Adı: August Deals Zone
Kampanyayı yapan site: Gearbest.com
İçeriği: Sınırlı Sayıda Ürünlerde Yüksek indirim oranları, Ödüllü Oyun, Çekiliş
Kategori: Birçok kategoride
Geçerlilik Tarihi: 21-31 Ağustos

KAMPANYA LİNKİ: http://goo.gl/l2iSRP

Yine bir Gearbest kampanya duyurusuyla devam ediyoruz. Bu kampanya kapsamında her gün saat GMT 00.00 da (Türkiye'de 2.00) her kategoriden Flash sale denilen fırsat ürünleri eklenecek ve saat GMT 2.00 da (Türkiye'de 4.00) satışlar başlayacak.

Fırsat ürünleri sınırlı sayıda olacağı için belki de saat 4.00'te hazır olmanız gerekiyor ki bitmeden alabilesiniz. Ama tüm kampanya sadece bununla sınırlı değil. Ayrıca kampanya sayfasında listelenen diğer birçok ürün de uygun fiyatlara sahip ve sınırlı sayıda da değiller. Örnek vermek gerekirse:

GPTOYS H2O quadcopter: 37.60$
V5S Akıllı Bileklik: 11.52$

İkinci olarak Kampanya Sayfasının en üstünde 8.90$ FLASH SALE bölümü yer alıyor. Bu bölümde 6 adet ürün listelenmiş. Bu ürünlerden 1er adet verilen tarihlerde 8.99$'a satılacak. Başlangıç saati GMT 12:00 (Türkiye'de 14:00)  İlk kapan alır yani. Biraz zor görünüyor ama denemek lazım.

Bir de kampanya sayfasının en altında iki fırsat daha yer alıyor. Birincisi her üyenin katılabileceği ödül dağıtma oyunu. Hiçbir zorluğu yok. Sadece 3 yumurtadan birini seçip kırıyorsunuz ve ödüllerden birini kazanıyorsunuz. Boş yok! Her üye 3 hakka sahip. Ama her 100$ ve üzeri alışverişe 1 katılım hakkı daha veriliyor.

ÖDÜLLER:
1. [1 Adet ] Oneplus 2 Akıllı telefon (tabi kazansanız da gümrükten geçmeyecek, ama durumu anlatınca onun yerine başka bir ürün de gönderebilirler diye düşünüyorum)
2. [20 Adet] 1000 GB puanı (2000$ a eşit, ama puanlarla alışverişinizin en fazla üçte birini ödeyebilirsiniz)
3. [Sınırız Sayıda] 100, 20 veya 10 GB puanından biri

Kampanya 31 Ağustos'a kadar devam ediyor. Kazanlar listesi 31 Ağustos'ta Gearbest Facebook sayfasında yayınlanacakmış.

Bu arada kazandığınız ödülleri yazarsanız güzel olur diye düşünüyorum. Ben 10 puan kazandım üçünde de maalesef.

Durun daha bitmedi, sayfanın en altında bir de Çekiliş Kampanyası var. Bu kampanyaya katılmak için Gearbest emaillerini alıyor olmanız gerekiyor. Almıyorsanız ya da üye değilseniz, üye olup newsletter için mail adresinizi girmeniz gerek. Zaten siteye girince mail için uyarı penceresi çıkıyor.

Kampanya ayrıntıları :
Bu kampanyaya katılmak için Gearbest emaillerinden en son geleni açıp email üzerinden tıklayarak Gearbest sitesine girmeniz gerekiyor. Sonra da herhangi bir ürün satın almanız gerekiyor. Bu sayede çekilişe katılmış oluyorsunuz. Fiyat sınırı belirtilmemiş. Eğer sipariş verecekseniz bu kampanyayı da kaçırmayın. Sayfanın altında da en çok satan ürünler listelenmiş.

ÖDÜLLER:
TVG KM - 468 Seal Elite Military LED Sports Watch (3 Adet)
Cheerson CX-10 (10 Adet)
Şişe için Dekoratif LED ışık (50 adet)

1 yorum: