6 Ağustos 2015 Perşembe

"Yurtdışından Alışveriş Rehberi" sitemiz yayın hayatına başlamıştır.


"Yurtdışından Alışveriş Rehberi" adlı web sitemiz yayın hayatına başlamıştır, Hayırlı olsun. Web sitemizi takip ederseniz; yurtdışından satış yapan online alışveriş siteleri hakkında bilgi edinebilecek, yurtdışı alışveriş sitelerinden nasıl sipariş verildiğini, artı ve eksi yönlerini, şartlarını, gümrük mevzuatlarını, kargo takibi ve seçeneklerini ve merak ettiğiniz, aklınıza takılan diğer birçok konuyu ayrıntılı bir şekilde öğrenebilecek, kampanyalar, indirim kuponları, çekilişler gibi fırsatlardan haberdar olacaksınız.


Yurtdışından Online Alışveriş Hakkında

      Gelişen teknoloji, internetin yaygınlaşması, toplumun bilinçlenmesi sonucunda gerek reklamlardan etkilenmek, gerek kampanyalardan yararlanmak, gerek zaman kazanmak gerekse başka nedenlerden ötürü online alışveriş gittikçe yaygınlaşmış ve yaygınlaşmaya devam etmektedir. Online alışverişin tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasında; rahatça, oturduğun yerden alışveriş imkanı, zaman kazancı, kolayca fiyat karşılaştırma imkanı, uygun fiyatlar ve kampanyalardan faydalanma gibi imkanlar sağlaması sayılabilir.

      Genelde yurtiçinden gönderim yapan, yerel alışveriş sitelerinden sipariş verilse de istenen ürünün yurtiçinde bulunmaması, yurtdışında çok daha uygun fiyata bulunması gibi nedenlerle birçok kişi yurtdışı online alışveriş sitelerinden sipariş vermektedir. Hiç yurtdışından sipariş vermemiş, ilk defa sipariş verecek olanlar "Acaba güvenilir mi?, Kargo ücreti çok yüksek olmaz mı?, Kargo gelmezse ya da sahte ürün gelirse ne olacak?, Gümrükte takılır mı?" gibi sorularla karşı karşıya kalmakta, çeşitli tereddütler yaşamaktadırlar. Biz de bu web sitesi aracılığıyla yurtdışından alışveriş hakkında aklınıza takılan soruları cevaplamak, tavsiyeler vermek, indirim ve kampanyalardan haberdar etmek istiyoruz. Ayrıca yurtdışından gelen çeşitli ürün incelemeleri ile ürünler hakkında sizleri bilgilendirmeyi de planlıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder