4 Haziran 2016 Cumartesi

[ÇEKİLİŞ] 1 Deepoon E2 (319$ değerinde) ve 3 adet Deepoon V3 Sanal Gerçeklik Gözlüğü Çekilişi [Tomtop.com]



Siz Sanal Gerçeklik severler için bir çekiliş bulduk ve paylaşmak istedik. Çekilişi biz düzenlemiyoruz ne yazık ki, ileride youtube'da yüksek abone sayısına ulaşırsak biz de çekilişler düzenlemeyi düşünüyoruz. Şimdilik size yabancı bir alışveriş sitesinin (tomtop.com) çekilişini haber veriyoruz. Gearbest, banggood gibi bir siteye benziyor. Daha önce buradan alışveriş yapmadık, ama ileriki zamanlarda alışveriş yapıp deneyimimizi aktarmayı planlıyoruz.

Çekilişte 5 ödül var:
1 x Deepoon M2 (Sadece sitelerindeki VR kategorisinden 8$ üstü alışveriş yapanlar bunu kazanabiliyormuş, bunu saymadık bu nedenle)
1 x Deepoon E2 (319$ değerinde)
3 x Deepoon V3 Hediye edilecekmiş

Site uluslararası çalıştığı için, Türkiye'ye de gönderim yapıyor. Yani kazanırsanız adresinize ücretsiz kargolayacaklardır diye düşünüyoruz. (açıklama yapmadıkları için kesin bir şey demek istemedik ama genelde gearbest gibi siteler böyle yaptığı için , ücretsiz kargolayacaklarını tahmin ediyoruz)

Çekilişe katılmak için aşağıdaki linki açın ve login kısmından email veya herhangi bir hesabınızla giriş yapın. Daha sonra çekiliş hakkı kazanmak için orada liste halinde verilenlerden istediğinizi yapın. Her görev belirli çekiliş hakkı veriyor. Hepsini yapmak zorunlu değil, işinize gelmeyeni yapmayabilirsiniz :)

ÇEKİLİŞE KATILIM LİNKİ: TIKLAYIN

Son katılım Tarihi: 15 Haziran

Sitedeki duyuru: http://www.tomtop.com/activity/vr_giveaway_20160525.html

ÖNEMLİ UYARI: Tomtop.com hakkında biraz araştırma yaptık ve olumlu yorumlar olmasına rağmen birçok olumsuz yorumla da karşılaştık. (Tabii ki her site için olumsuz yorumlar bulunmakta, bu sitenin güvenilmez olduğunu kanıtlamaz ama kendiimiz denemediğimiz için net bir şey söylemek istemiyoruz, karar sizin) Bu nedenle bu ve diğer siteden alışveriş yapmadan önce araştırma yapmanızı tavsiye ediyoruz( paypal olsaydı rahatça sipariş verilebilirdi, ne de olsa gelmezse iade veriyordu paypal). Paypal ile artık sipariş veremediğimiz için yurtdışı alışverişlerde artık sitelere dikkat etmelisiniz. Artık paypal güvencesi yok :( Paypal Türkiye için hizmet vermiyor artık. Sadece kredi kartı bilgilerinizle sipariş verebileceksiniz yani. Bu nedenle dolandırıcılıklara karşı Sanal kart kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederiz (Sanal kart nasıl açılır?). Sipariş öncesi limiti ayarlayın ve sonrası tekrar 0 yapın. Böylece hem kredi kartı bilgilerinizi kaptırmamış hem de isteğiniz dışı para çekilmesini önlemiş olursunuz. İyi alışverişler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder